Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Ορεκτικά arrow Μπιζελομπιφτέκια με Σαλάτα Ντομάτας
Μπιζελομπιφτέκια με Σαλάτα Ντομάτας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07
Υλικά:
1 ελαφρά χτυπημένο Αυγό(ά)
2 κουταλάκια σκόνη Κάρι
1 μέτριο τριμμένο Καρότο(α)
1 τριμμένος Κύβος λαχανικών
λίγο Λάδι
3 φλιτζάνια Νερό
1 μέτρια τριμμένη Πατάτα(ες)
1/4 φλιτζανιού ψημένο Σουσάμι
1 φλιτζάνι (200 γρ.) κίτρινα μπιζέλια ξερά ή Φάβα
1/4 φλιτζανιού Φρυγανιά τριμμένη

Τρόπος παρασκευής
Βάλτε στην κατσαρόλα τα μπιζέλια, το νερό και τον κύβο. Σκεπάστε και σιγοβράστε περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν καλά τα μπιζέλια και να απορροφηθεί το νερό. Θα χρειαστείτε 2 φλιτζάνια από το μείγμα των μπιζελιών.
Ανακατώστε καλά το μείγμα με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λάδι. Πλάστε 12 μπιφτέκια, αλείψτε τα με το λάδι. Βάλτε τα μπιφτέκια πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε τα και στις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρετέ τα με τη Σαλάτα Ντομάτας.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός