Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ο φιδές ...αλλιώς Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από renaki   
Τετάρτη, 17/02/10
Μια γρήγορη σουπίτσα που πιστεύω θα  χορτάσει τις βραδινές λιγούρες σχετικά ελαφριά! 
Υλικά:
  • 2 φωλίτσες φιδέ
  • 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
  • Προαιρετικά: 1 κύβο ζωμό κότας ή βοδινό ή λαχανικών
Εκτέλεση:

Βάζουμε σ’ ένα κατσαρολάκι νερό, τη σάλτσα, το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και τον κύβο και περιμένουμε να έρθει σε βρασμό. Τότε προσθέτουμε τον φιδέ τρίβοντας τον να γίνει κομμάτια, και βράζουμε λίγα λεπτά να μαλακώσει.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Αν θέλουμε τηγανίζουμε σε λίγο λάδι κομματάκια ψωμιού αρωματισμένα με λίγη ρίγανη και  συνοδεύουμε τη σουπίτσα μας.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 16961
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 18-02-2010 20:52
 
Αχ εγω τον φιδε τον λατρευω τον κανω και ασπρο και κοκκινο οπως εσυ. 
Μονο που αντι για λαδι βαζω λιγο βιταμ.Δινει αλλη γευση. 
Πολυ ωραια !!!
 
margarita79
2. 18-02-2010 22:19
 
Πραγματικά πριν δω την συνταγή σου έφτιαξα φιδε γιατί έχουμε και αρρωστούληδες και οπως λέει η Μαργαρίτα αντι για λάδι έβαλα λίγο βούτυρο Σούπερ Φρεσκο. Τι να σας πω βρε παιδιά άλλη γεύση.  
Κι αυτό που προτείνεις Ρενάκι φαίνεται αξιόλογο κι επειδή θα συνεχίσουμε να τρώμε φιδέ θα τον δοκιμάσω κι έτσι
 
mariaZ
3. 19-02-2010 06:34
 
Τουλάχιστον τα δικά μου παιδιά,αν και μιλάμε για φιδέ κορίτσια,μου ζητάν να τους τον φτιάχνω συχνά!Θα δοκιμάσω κι εγώ με βουτυράκι αντί για λάδι.Προσπαθώ απλά να το αποφεύγω για λόγους υγειινής,όπου μπορεί να γίνει αυτό.
 
renaki
4. 19-02-2010 11:46
 
Νόστιμος ο φιδές. Κι εγώ όταν το μαγειρεύω, βάζω βιτάμ, κύβο και μπόλικο λεμονάκι. Μια χαρά είναι για το βράδυ! :zzz
 
giavroudi
5. 19-02-2010 23:26
 
Καλά ε, τέλεια εκδοχή! Και μας αρέσει ο φιδές, αυτό το πιο απλό φαγάκι, πολύ. Merci Ρενάκι.
 
Nena

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 01/02/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός