Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Διεθνής Κουζίνα arrow Chimichangas Νο.02 (με γέμιση κόκκινων φασολιών)
Chimichangas Νο.02 (με γέμιση κόκκινων φασολιών) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από lovestars   
Πέμπτη, 18/02/10
dsc07313

Μεξικάνικο γεύμα, αν δεν σας αρέσουν τα καυτερά παραλείψτε το ταμπάσκο, ο συνδυασμός των υλικών είναι θαυμάσιος!

Τα υλικά μας
  • 2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια
  • 6 τορτίγιες
  • 3 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένo
  • Τσίλι σε σκόνη   
  • 2 πράσινες πιπεριές χοντροκομμένες
  • 2 κόκκινες πιπεριές χοντροκομμένες
  • 1 κούπα τριμμένο τσένταρ
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Ταμπάσκο
  • Αλάτι
Ας δούμε πώς φτιάχνεται
  • Σε μεγάλο τηγάνι σωτάρουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι, το ταμπάσκο και το τσίλι.
  • Προσθέτουμε την ντομάτα και ελάχιστο νερό και βράζουμε για 20 λεπτά.
  • Αποσύρουμε και προσθέτουμε τα φασόλια με το ζουμί τους και το τυρί,ανακατεύουμε ελαφρά.
  • Ανοίγουμε τις τορτίγιες και βάζουμε γέμιση στο κέντρο.
  • Διπλώνουμε σχηματίζοντας ρολό και τοποθετούμε σε πυρέξ, πασπαλίζουμε με λίγο τυρί και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε με ρύζι και Sour cream.

Τη συνταγή αυτή θα τη βρείτε και στο προσωπικό μου blog myfunkycook.blogspot.com


Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 4282
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 21-02-2010 16:01
 
Telio kai mas aresei toso poli!
 
christia
2. 22-02-2010 10:51
 
:upset :upset :upset :eek :eek :eek Συγχαρητήρια φαίνεται απλά τέλειο
 
mariaZ
3. 22-02-2010 13:03
 
Καταπληκτικό, νόστιμο, γρήγορο και πικάντικο!
 
vago
4. 24-02-2010 18:29
 
Ότι πρέπει για βραδιές ποδοσφαίρου ή γενικότερης φιλικής μάζωξης :grin :grin
 
Flora
5. 24-02-2010 19:29
 
Ααα παρα πολυ ωραιο!!Μπραβο σου!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 29/05/10 )