Ένα νηστίσιμο μεζεδάκι, για ουζάκι και καλή παρέα και....όχι μόνο...!
ΥΛΙΚΑ - 150 γρ. ταραμά κόκκινο
- 1 δεματάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
- άνιθο
- δυόσμο
- 4 φετούλες μπαγιάτικο ψωμάκι
- αλατάκι όχι καλύτερα, γιατί ο ταραμάς είναι αλμυρός
- πιπεράκι
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- αλευράκι για το αλεύρωμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το ψωμάκι να μουσκέψει.
- Έπειτα θα ψιλοκόψουμε τα κρεμμυδάκια και θα τα μαράνουμε σε τηγάνι με τον άνηθο, τον δυόσμο και το πιπεράκι.
- Σε βαθύ μπώλ βάζουμε το ψωμάκι αφού το στραγγίσουμε καλά-καλά, ρίχνουμε τα μαραμένα κρεμμυδάκια μας και κατόπιν, τον ταραμά. Τα ζυμώνουμε πολύ καλά για να ενωθούν και δοκιμάζουμε αν χρειάζεται λίγο αλατάκι (θα πρέπει το μείγμα να πλάθεται, όπως τα κεφτεδάκια με τον κιμά).
- Στη συνέχεια, πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λαδάκι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 4909 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |