Οι σπανακοκεφτέδες, με την ιδιαίτερη γεύση και νοστιμιά.....
ΥΛΙΚΑ - 1/2 κιλού,σπανάκι
- 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1-2 πράσα
- άνηθος
- μαϊντανός
- αλεύρι που φουσκώνει
- αλάτι
- πιπέρι
- λαδάκι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πρέπει να ζεματίσουμε και να βράσουμε για 5 λεπτάκια το σπανάκι.
- Ψιλοκόβουμε σε μπολ τα κρεμμυδάκια, τα πράσα, τον άνηθο και τον μαϊντανό και ρίχνουμε το σπανάκι, επίσης ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε το αλεύρι, ώστε να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα και συμπληρώνουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Σε τηγάνι καίμε το λαδάκι και ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το μίγμα. Όταν ροδοκοκκινίσουν από την μία πλευρά τα κεφτεδάκια μας, γυρνάμε και από την άλλη μέχρι να ψηθούν.
Υ.Γ.Για βοήθεια στο τηγάνισμα, γεμίζουμε ένα φλυτζάνι με νεράκι και βρέχουμε το κουτάλι, πρίν από κάθε κουταλιά. Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 5482 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |