Υλικά :
Βάση για την τάρτα: Για την κρέμα (για ταρτιέρα 28εκ) : - 2 κούπες γιαούρτι στραγγιστό(εγώ προτίμησα 2%)
- 1 φακελάκι ζελατίνη διαλυμένη σε ½ κούπα ζεστό νερό
- 1 κούπα ζαχαρούχο γάλα(αδιάλυτο)
- ½ κούπα χυμό κομπόστας( ότι φρούτου προτιμάτε)
Εκτέλεση: - Ανακατεύω με το γδάρτη αυγών το γιαούρτι με το ζαχαρούχο καλά για να μην έχουν κομπάκια.
- Προσθέτω το χυμό και σιγά σιγά τη ζελατίνη (χωρίς να σταματήσω το ανακάτεμα) για να μην κόψει το γιαούρτι.
- Ρίχνω την κρέμα στην τάρτα και τη βάζω στην κατάψυξη για ½ μόνο ώρα. Μετά τη στολίζω με τα φρούτα προτίμησης και είναι έτοιμη.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 7824 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |