Υλικά - 1 κιλό γαρίδες,
- 2/3 φλιτζανιού λάδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- μαϊντανό
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
- 1 κουτί ντοματοχυμό
- ½ φλιτζάνι άσπρο κρασί
- λαζάνια βρασμένα
Εκτέλεση - Καθαρίζω τις γαρίδες και τις τηγανίζω με το μισό λάδι, μαζί με το σκόρδο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Προσθέτω το ανάλογο αλατοπίπερο και σοτάρω για 5-6 λεπτά ακόμη.
- Στο υπόλοιπο λάδι σοτάρω το κρεμμύδι. Προσθέτω τις ψιλοκομμένες ντομάτες το κρασί λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Αφήνω την σάλτσα να βράσει για 1 ώρα περίπου.
- Βράζω τα λαζάνια για 8 λεπτά περίπου. Στραγγίζω και τα βάζω σε μια πιατέλα, ρίχνω και από επάνω τις γαρίδες και τις περιλούζω με την σάλτσα την κόκκινη.
Έτοιμη η μακαρονάδα !!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 10438 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |