Υλικά - 600 gr κρέμα γάλακτος
- 900 gr σοκολάτα κουβερτούρα
- 200 gr φουντούκι τριμμένο
- 100 gr Beilys ή ποτό της αρεσκείας σας
Για την επικάλυψη - 200 gr τριμμένο αμύγδαλο
- 100 gr ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση - Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την σοκολάτα μέχρι να λιώσει, βγάζουμε το μείγμα από την εστία και ανακατεύουμε έτσι ώστε να μην έχει μείνει κανένα κομμάτι από τη σοκολάτα,
- Προσθέτουμε το φουντούκι μαζί με το ποτό και ανακατεύουμε καλά. Το μείγμα το τοποθετούμε στην συντήρηση όταν έχει κρυώσει για 12 ώρες.
- Βάζουμε όλα τα υλικά της επικάλυψης σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μαζί
- Βγάλουμε το μείγμα μας από την συντήρηση (θα πρέπει να είναι σφιχτό, όχι πάρα πολύ)
- Φτιάχνουμε μπαλάκια με το μείγμα έτσι ώστε να είναι για μια μπουκιά και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα αμυγδάλου και ζάχαρη άχνης
- Τα τοποθετούμε για 2 ώρες στη συντήρηση.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 7405 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |