Υλικά - 2 χοιρινές μπριζόλες κόντρα
- 1 κονσερβα μανιταρια σε φέτες (ή φρέσκα)
- 1/2 ποτήρι κρασι λευκο
- 1 κ.σ μουστάρδα
- 1 μικρη κρεμα γάλακτος
- 2-3 κ.σ ρεγκατο τριμμενο
- Λιγη σκόνη σκορδου (προαιρετικά)
- Λαδι
- Αλατι, πιπερι
Εκτέλεση - Σε βαθυ τηγάνι σωταρουμε τις μπριζόλες σε λαδι
- Μολις παρουν χρωμα ριχνουμε μεσα τα μανιταρια και σβηνουμε με το κρασι.
- Προσθετουμε τη μουσταρδα,τη σκονη σκορδου και σκεπαζουμε το τηγανι.
- Μολις αρχισει να δενει η σαλτσα,ξεσκεπαζουμε και αφηνουμε να εξατμιστουν τα υγρα.
- Ριχνουμε την κρεμα και το τυρι και αφηνουμε για λιγο να δεσει καλα.
- Αν θελουμε πασπαλιζουμε λιγο φρεσκο μαιντανο.
Σερβιρα τις μπριζολίτσες με πατάτες Greekmasa. Καλή επιτυχία!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (21) | Εμφανίσεις: 24837 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |