Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Ορεκτικά arrow Κολοκυθάκια Τηγανητά
Κολοκυθάκια Τηγανητά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07
Υλικά:
1 κιλό κολοκυθάκια
αλάτι
αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα


Τρόπος παρασκευής
Πλένετε και καθαρίζετε τα κολοκυθάκια από τις άκρες τους και ξύνετε το εξωτερικό τους περίβλημα
Τα κόβετε έιτε σε ροδέλλες είτε μακρόστενα
Τα βάζετε σε ένα μπώλ με αλεύρι και αλάτι και τα ανακατεύετε
Βάζετε στο τηγάνι το λάδι να κάψει σε μέτρια φωτιά
Τοποθετείτε τα κολοκυθάκια το ένα δίπλα στο άλλο μέχρι να καλύψετε όλο το τηγάνι και τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα
Βγάζοντας τα από το τηγάνι μπορείτε πριν το σερβίρισμα να τα τοποθετήσετε σε ένα πιάτο όπου θα έχετε στρώσει με χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσει το παραπανίσιο λάδι
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )