Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Κατσικάκι ρολό γεμιστό με λαχανικά
Κατσικάκι ρολό γεμιστό με λαχανικά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τρίτη, 30/03/10
Υλικά
  •  1 χεράκι από κατσικάκι μονοκόμματο χωρίς καθόλου κόκαλα.
 Για την Γέμιση
  • happy_easter1 χούφτα ρόκα πλυμένη και ψιλοκομμένη
  • 1 πράσο το λευκό μόνο ψιλοκομμένο
  • λίγο δυόσμο
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1-χουφτα σπανάκι ψιλοκομμένο
  • 1 χούφτα σέσκουλο ψιλοκομμένο
  • 1 χούφτα μυρωνια ψιλοκομμένο
  • 1 χούφτα καυκαλιθρες ψιλοκομμενες
  • 2 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
  • ανθότυρο και κατικι Δομοκού
  • αλάτι και πιπέρι , πάπρικα γλυκιά.
Για το ταψί γύρω- γύρω:
  • Πατάτες κομμένες για τον φούρνο,
  • 1 ποτήρι κρασί , και
  • νερό όσο χρειάζεται
  • όπως επίσης και ελαιόλαδο.
Πως το φτιάχνουμε :
  •  Απλώνω το κρέας στην επιφάνεια εργασίας πλυμένο και στεγνωμένο με χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνω και το αφήνω.
  • Σε ένα λεκανακι ανακατεύω τα υλικά της γέμισης με τα τυριά και αλατοπιπερώνω.
  • Κατά μήκος της πλατειάς πλευράς του κρέατος απλώνω επάνω στο κρέας την γέμιση
  • Τυλίγω το κρέας σε ρολό ούτε σφιχτό ούτε χαλαρό πολύ. Τέλος δένω με σπάγγο. και αλατοπιπερώνω και λαδώνω το ρολό.
  • Το τοποθετώ στο ταψί και απλώνω τις πατάτες αλατοπιπερωμενες και αυτές ολόγυρα.
  • Από επάνω περιχύνω με λάδι και κρασί και νερό, και φουρνίζω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 2 ώρες περίπου, να ψηθεί σιγά σιγά και να μοσχομυρίσει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6711
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 02/09/10 )