Υλικά - 1 συκωταριά αρνίσια
- Αλεύρι για το αλευρωμα
- Λαδι για το τηγανι
- Αλατι,πιπερι,ριγανη
Εκτέλεση - Πλενουμε και κοβουμε σε κομματια την συκωταρια μας
- Την αλατοπιπερωνουμε και αλευρωνουμε τα κομματια
- Τιναζουμε λιγο να φυγει το πολυ αλευρι.
- Τηγανιζουμε μεχρι να χρυσισει.
- Ριχνουμε μπολικη ριγανη και τη σερβιρουμε ζεστη.
Καλή Όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8155 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |