Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Πίτες και Ψωμιά arrow Γκιοσλεμές (ώρα για μπυρίτσα !!!)
Γκιοσλεμές (ώρα για μπυρίτσα !!!) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από MANOLIA   
Τρίτη, 13/04/10
Υλικά :

Τα υλικά για αυτή την εύκολη και γρήγορη συνταγή είναι:

  • Φύλλα χωριάτικα ή ετοιμα του εμπορίου
  • τυρί, μαϊντανός

Τώρα εκτός απο αυτά τα κλασικά υλικά μπορούμε να βάλουμε ότι άλλη γέμιση θέλουμε...

  • κιμάς απο τα μακαρόνια που περίσσεψαν, κασεράκια και ζαμπόν ή λουκάνικα ψιλοκομμένα σπανάκια πράσα (σοταρισμένα).

Γενικώς περισσεύματα νόστιμα............

7_420

Παρασκευή :

http://www.youtube.com/watch?v=tKbsL3oXWZE
Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 7665
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 15-04-2010 10:14
 
πολυ ενδιαφερουσα συνταγη! 
και την κανεις να φαινεται πολυ ευκολη. 
δυο απριες εχω. .  
- βαζεις λαδακι στο τηγανι? ποσο? 
- σε τι ενταση την ψηνεις? 
ευχαριστω
 
inky
2. 15-04-2010 12:12
 
Έγραψες πάλι Μανωλία :upset
 
sgr
3. 15-04-2010 19:11
 
Πω πω.......... 
Τι να πώ τώρα.... 
Ευχαριστώ πολύ για την ωραία παρουσίαση.. :upset :upset :upset  
Αν τό΄ξερα θα έβαζα άλλο τραπεζομαντηλο......  
 
Λοιπόν inky λάδι μέχρι να καλυφθεί το τηγάνι και κάθε τόσο θα προσθέτεις. Τώρα ένταση στο μέτριο και κάτι παραπάνω.Ανάλογα με το πόσο χοντρό είναι το φύλλο. 
sgr ;) ;)
 
MANOLIA
4. 16-04-2010 11:31
 
πολύ ωραία παρουσίαση ! 
 
μια ερώτηση να κάνω πλεαζ, το φύλλο μέσα δεν κρατάει? ψήνεται μέχρι μέσα??
 
MB04
5. 17-04-2010 20:40
 
Πολύ ωραία συνταγή MANOLIA! Και η παρουσίαση επίσης πολύ καλή.
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 12/08/10 )