Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αυγά της φωτιάς Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Δευτέρα, 12/04/10
img_1464_420_01

Έπεσε στα χέρια μου ένα διαφημιστικό της helmann's και βρηκα αυτη τη συνταγή. Ευκαιρία λοιπόν να ανακυκλώσουμε τα Πασχαλινά αυγουλάκια μας!

Υλικά
  • 6 αυγα βρασμένα(μπορειτε να ανακυλωσετε τα πασχαλινα)
  • 1/2 φλιτζανι μαγιονέζα helmann's
  • 1 κ.γ μουστάρδα helmann's mild
  • Λιγο ξυδι
  • 1μιση κουταλακι λάδι
  • 1/2 κουταλάκι καυτερή πάπρικα ή τσίλι σε σκόνη
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Λιγο αλατι,λιγο πιπερι
Εκτέλεση
  • Κόβουμε στη μέση τα αυγά,αφαιρουμε προσεκτικα τους κρόκους από τα ασπράδια και τους βαζουμε στο μουλτι.
  • Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το λάδι, τη μουστάρδα, το ξυδι και το αλάτι, και χτυπαμε εως οτου εχουμε μια λεια κρεμα.
  • Με ένα κουτάλακι ή κορνε γεμίζουμε τα ασπράδια στο σημείο όπου ήταν οι κρόκοι.
  • Πασπαλίζουμε μαιντανο και παπρικα και σερβιρουμε.
Καλή όρεξη!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 6860
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 14-04-2010 13:13
 
Ωραία ιδέα να αξιοποιησουμε τα αποθέματα του Πάσχα!! Το βραδάκι θα τα φτιάξω για ορεκτικό μέχρι να ετοιμαστεί το βραδυνό μας!
 
Mary
2. 14-04-2010 18:15
 
Μπράβο βρε Μαργαρίτα ο άντρας θα σε ευχαριστήσει σίγουρα μόλις τα δοκιμάσει ;)
 
mariaZ
3. 14-04-2010 19:08
 
KAYTO KAI TSIPOYRAKI...
 
TRYLOS255
4. 17-04-2010 20:43
 
Εγώ γι΄αυτή τη συνταγή σου Μαργαρίτα μου μπορώ να σχολιάσω μόνο τη φωτογραφία σου και είναι πραγματικά πολύ ωραία. Εχω ξαναγράψει πως με τ΄αυγά δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις από παιδι.
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 14/04/10 )