Το παγωτο αυτο ειναι πανευκολο και πεντανοστιμο.....αλλα παν απ' ολα ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ (Συνταγη Μπαρμπαριγου) Υλικα: - 1 κρεμα γαλακτος 250ml
- 1 γαλα ζαχαρουχο
- 1 γαλα εβαπορε
- 1 βανιλλια
Εκτελεση: - Χτυπαμε τη κρεμα αφου την εχουμε βαλει για λιγο στη καταψυξη, μεχρι να γινει σαντυγι.
- Προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα μεχρι να αφρατεψει και μετα το εβαπορε και τη βανιλλια.
- Συνολικο χτυπημα περιπου 10 λεπτακια.
- Το βαζουμε στη καταψυξη. Τις πρωτες 3 ωρες το βγαζουμε και το χτυπαμε καθε 30-45 λεπτα για να θρυμματιζουμε το παγο που δημιουργειται στο μιγμα.
- Την τελευταια φορα που θα χτυπησετε το μειγμα πρεπει να ειναι μεινει φουσκωμενο και ομορφο. ΠΕΡΗΦΑΝΟ!!!
- Τοτε το αφηνουμε να ξεκουραστει στη καταψυξη. Ο αερας που εχει εγκλωβιστει στις παγωμενες φυσαλιδες ειναι αυτος που θα κανει το παγωτακι μας αφρατο και ευκολοσερβιριστο και οχι παγοκολωνα.
Μικρα Μυστικα:- O χρονος που χτυπαμε το μειγμα οταν το βγαζουμε απο την καταψυξη μου ειναι αγνωστος. Οσο κι αν διαβασα δεν βρηκα ακριβεις τιμες. Με το ματι λοιπον. Ουτως η αλλως οι πρωτες φορες που θα το χτυπησετε δεν θα εχουν καμμια σχεση με της τελευταιες.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (19) | Εμφανίσεις: 22585 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |