Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γκιουρμπαστι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από nitsa2009   
Πέμπτη, 22/04/10
23to7qw_420
Υλικά
  • 2 Kιλά αρνάκι χοντρό
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 2 πιπεριές πράσινες κέρατο
  • ¼ κεφαλοτύρι
  • ¼ φέτα
  • ¼ γραβιέρα
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι/πιπέρι
Εκτέλεση
  • Πλένουμε πολύ καλά το κρέας και το αλατοπιπερώνουμε
  • Αφού το έχουμε βάλει σε λαδόκολλα, βάζουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες, το σκορδάκι και τέλος τα τυριά.
  • Κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα και μετά το κλείνουμε με δεύτερη στρώση αλουμινόχαρτο. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για 3 ώρες, πάνω κάτω αντίσταση και μετά το ανεβάζουμε στους 200 για 3 ώρες ακόμη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 9209
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 25-04-2010 16:17
 
Μπράβο Νιτσάκι ωραία συνταγή κι εύκολη μοιάζει αρκετά με Γκιούλμπασι που μου αρέσει πολύ. Μπαίνει αγαπημένο για εκτέλεση :eek
 
mariaZ
2. 25-04-2010 20:47
 
πολυ ωραία συνταγή και εύκολη... 
θα την κανω και θα τα ραντισω ολα μαζι με λίγο κόκκινο κρασάκι...
 
kon3stam

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 23/04/10 )