Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Σνίτσελ πανέ (η άλλη συνταγή!)
Σνίτσελ πανέ (η άλλη συνταγή!) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από tkon   
Πέμπτη, 29/04/10
Υλικά
  • Σνίτσελ παντός τύπου (μοσχαρίσιο, χοιρινό, γαλοπούλα, κοτόπουλο)
  • Αλάτι – πιπέρι
Για το πανιάρισμα
  • Αλεύρι
  • Αυγό
  • Γαλέτα
  • Τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδι  τριμμένο (ότι προτιμάται), εγώ το προτιμώ όχι σκόνη αλλά ελαφρά χονδροκομμένο
  • Μαϊντανό πολύ ψιλοκομμένο
Για το τηγάνισμα
  • 1 κ.σ. Βούτυρο
  • Λάδι
Εκτέλεση

Πλένουμε τα σνίτσελ και αλατοπιπερώνουμε.  Ανακατεύουμε τη γαλέτα με τον τριμμένο ξηρό καρπό ( η αναλογία είναι 2:1 γαλέτα – ξηρός καρπός) και τον μαϊντανό. Πανάρουμε τα σνίτσελ με την εξής σειρά: Αλεύρι, αυγό, γαλέτα.  Αν έχουμε χρόνο τα αφήνουμε να σταθούν όσο περισσότερο μπορούμε στο ψυγείο.

Ρίχνουμε στο τηγάνι το βούτυρο και το λάδι, αν θέλουμε για πιο υγιεινό μόνο λάδι και τηγανίζουμε.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 10531
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 05-05-2010 09:24
 
Πολύ ενδιαφέρον πρόταση για πανέ, θα τη δοκιμάσουμε ;)
 
Flora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 02/05/10 )