Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ντομάτα-Σκόρδο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07

Υλικά:
1 φρέσκια ντομάτα
1 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτε
1 πιπεριά πράσινη 1 κουτί zwan
3 φυλλαράκια δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
Λαδί
Δυο σκελίδες σκόρδο
1 μικρό κρεμμύδι

Τρόπος παρασκευής:
Βάζουμε το λαδί στην φωτιά και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Τα τσιγαρίζουμε στο λαδί.
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα και την πιπεριά σε τετράγωνα κομματάκια αφού τα έχουμε πλύνει.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο το zwan.
Ρίχνουμε τον ντοματοπελτε μέσα στο κρεμμύδι και το σκόρδο.
Βάζουμε ένα ποτήρι νερού νερό το αφήνουμε να πάρει δυο βράσεις και προσθέτουμε την ντομάτα, την πιπεριά και το zwan.
Στο τέλος προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το βράζουμε για τρία λεπτά.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )