Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σουφλέ με λαζάνια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από demi   
Πέμπτη, 06/05/10
img_2830_420
Υλικά:
  • 14-15 λαζάνια (τα πλατιά ζυμαρικά σε μορφή φύλλου)
  • 1 1/2 φλ.τσ.γραβιέρα
  • 1 1/2 φλ.τσ.edam
  • 1 1/2 φλ.τσ. gouda
  • 1 φλ.τσ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 5 φέτες γαλοπούλα καπνιστή ή ζαμπόν
  • 5 φέτες μπέικον
  • βιτάμ
  • 300ml κρέμα γάλακτος.
Εκτέλεση:
  • Βράζουμε για λίγα λεπτά τα λαζάνια σε αλατισμένο νερό και ξεπλένουμε με κρύο νερό να μην κολλήσουν μεταξύ τους.
  • Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε μια στρώση λαζάνια. Καλύπτουμε με τη μισή ποσότητα τυριών ανακατωμένα, τα μανιτάρια και τα αλλαντικά κομμένα σε μικρά κομμάτια.
  • Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα λαζάνια, ρίχνουμε από πάνω τα υπόλοιπα τυριά και τέλος την κρέμα γάλακτος.
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20min, να ροδίσει.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (27) | Εμφανίσεις: 27688
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (8)
1. 11-05-2010 11:09
 
Πω πω νομιζω ειναι το καλυτερο μου φαγητο! 
Μας ανοιξες την ορεξη πρωι πρωι!
 
margarita79
2. 11-05-2010 13:44
 
Κι εμένα από τα αγαπημένα μου!! Μπράβο!
 
vago
3. 11-05-2010 21:52
 
Επειδή μου λείπει το μπέικον και το edam θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Δυστυχώς αλλά καί τα ζυμαρικά είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Αυτή τη έκδοση όμως δεν την δοκίμασα. Συνήθως τα έφτιαχνα με κιμά και σάλτσα ,αλλά αυτό που έκανες δεν το χάνω. θα γίνει οπωσδήποτε.  
Γεια στα χέρια σου. 
:eek :eek :eek
 
PANELE
4. 11-05-2010 22:52
 
Να'σαι καλά Panele,κι εγώ έχω τρελή αδυναμία στα ζυμαρικά,αν και τα στερούμαι γενικώς,ο σύζυγος είναι των διατροφών και των γυμναστηρίων κι εγώ προσπαθώ να γίνω το ίδιο,οπότε αποφεύγουμε τους πολλούς υδατάνθρακες.Πάντως για κανένα τραπέζι το κάνω συχνά,είναι πολύ νόστιμο.
 
demi
5. 13-05-2010 20:38
 
Καλή προσπάθεια.  
Άιντε και καλοκαίρι έρχεται, στις παραλίες θα πάμε  
Σου εύχομαι να το περάσεις ανώδυνα… 
:cry :cry :cry :cry
 
PANELE
6. 13-05-2010 22:46
 
Να'σαι καλά,σ'ευχαριστώ :cry
 
demi
7. 19-05-2010 08:06
 
Τι μέγεθος είναι το πυρέξ? Θέλω να κάνω μεγάλη ποσότητα για τραπέζι και θα χρησιμοποιήσω το μεγάλο ταψί του φούρνου.
 
Basil
8. 19-05-2010 10:23
 
Basil το συγκεκριμένο είναι περίπου 40x28cm.Δεν το έχω κάνει ποτέ σε μεγαλύτερο αλλά φαντάζομαι μπορείς να διπλασιάσεις τις ποσότητες ή να τις διαμορφώσεις ανάλογα.
 
demi

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 21/07/10 )