Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινή τηγανιά Νο.09 (με σάλτσα τυριού και μουστάρδας)
Χοιρινή τηγανιά Νο.09 (με σάλτσα τυριού και μουστάρδας) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Πέμπτη, 06/05/10
Ευρετήριο άρθρου
Χοιρινή τηγανιά Νο.09 (με σάλτσα τυριού και μουστάρδας)
Σελίδα 2
img_1536_420
Υλικά
  • 1 1/2 κιλό χοιρινή τηγανιά
  • 1/2 φλιτζ. τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 1/2 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/3 φλιτζ. ρεγκάτο τριμμένο (εναλλακτικα μπορειτε να βάλετε ροκφόρ αν σας αρεσει)
  • 4 κ.σ μουστάρδα
  • 2-3 κ.σ κρεμα γάλακτος
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 5-6 μανιτάρια σε φέτες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Λιγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, παπρικα
Εκτέλεση
  • Ανακατεύουμε το κρασί με τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι
  • Σοτάρουμε τα μανιτάρια  για 2-3 λεπτά με λίγο ελαιόλαδο
  • Σε μια άλλη κατσαρόλα(για μη χασουμε τα μανιταρια) σοτάρουμε τα κρεμμύδια ελαχιστα.
  • Προσθέτουμε τα κομματάκια κρέατος και τα σοτάρουμε και αυτά να ροδισουν καλα.
  • Σβήνουμε με το μείγμα μουστάρδας-κρασιού.
  • Προσθέτουμε λιγο εξτρα κρασι και σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά(μισοσκεπασμενο), μέχρι να μαλακώσει το κρέας  σε χαμηλη φωτια.
  • Ξεσκεπαζουμε και αφηνουμε να εξατμιστουν τα υγρα.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε τα τυριά,την κρεμα και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να δέσει η σάλτσα.
  • Σερβίρουμε πασπαλιζοντας λιγη παπρικα και συνοδεύουμε με ρύζι
Καλή επιτυχία!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (21) | Εμφανίσεις: 17215
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (20)
1. 11-05-2010 12:49
 
Φοβερή η τηγανιά σου Μαργαρίτα,αν και είναι από τα αγαπημένα μας δε την έχω φτιάξει έτσι ποτέ!θα γίνει άμεσα,ευχαριστούμε!
 
demi
2. 11-05-2010 13:18
 
Έυκολο και γρήγορο! Και έχω και μια σχέση αγάπης με τα μανιτάρια :grin Ευχαριστούμε!
 
Tonni
3. 11-05-2010 13:43
 
Τι πρωτότυπη τηγανιά είναι αυτή! Μπράβο! Στο πρόγραμμα του ΣΚ, με καλό κρασί και καλή παρέα λοιπόν ;) .
 
vago
4. 11-05-2010 14:18
 
Καλά... έχω λυποθυμίσει... Η συνταγή δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!! :upset :upset :upset  
Προμηθεύομαι το τσένταρ που μου λείπει και το βράδυ θα το τσακίσουμε όλοι πανηγυρικά!!!
 
Mary
5. 11-05-2010 14:29
 
Λοιπον ειναι απιθνο να το φτιαξετε!!!Κατι συμβαινει με τα χρωματα της μηχανης μου τελευταια και μου βγαινουν αλλα αντι αλλων στην πραγματικοτητα το φαγητο ηταν ακομα καλυτερο.
 
margarita79
6. 11-05-2010 16:50
 
Παλεύουμε να χάσουμε κανένα κιλό αλλά που....;;;Τέλειο Μαργαρίτα,μπράβο :upset
 
renaki
7. 11-05-2010 21:29
 
Από τότε που ανακάλυψα το greekmasa νομίζω ότι πήρα κάποια ακόμη παραπανίσια κιλά .Και αυτό που λένε για το καλοκαίρι ότι δεν τρώμε πολύ λόγω ζέστης είναι μύθος. Πιστέψτε με. 
Αν βλέπεις τέτοιες συνταγές όπως αυτή τότε τι να κάνεις. Να μην τις κάνεις ??? 
Πολύ πρώτο πιάτο. Μπράβο 
:zzz :zzz :zzz
 
PANELE
8. 12-05-2010 07:33
 
Υπέροχο πιάτο Μάρτζι :zzz  
Θα το δοκιμάσουμε το Σκ :grin :grin
 
Flora
9. 22-05-2010 14:50
 
ena tha sou po oti efiga apo to spiti gia na min to fao olo oooooooooooooo apithanooooooooo piato...........axxxx bravo sou....kai thx
 
reakon
10. 22-05-2010 15:00
 
Πολυ χαιρομαι που σας αρεσε τοσο!!!Σε ευχαριστω, ειναι πολυ νοστιμο το ατιμο...!
 
margarita79
11. 02-05-2011 18:36
 
Το τσένταρ είναι απαραίτητο;
 
tamar
12. 02-05-2011 18:43
 
Ναι το τσενταρ λιωνει πολυ ομορφα και του παει πολυ.
 
margarita79
13. 12-12-2011 13:10
 
Μαργαρίτα, μήπως μπορεί να γίνει από την προηγούμενη και την επομένη (πριν τo τραπέζι των Χριστουγέννων) να προστεθούν τα τυριά, κρεμα και τα μανιτάρια;
 
Mariae
14. 12-12-2011 13:17
 
Ναι θα μπορουσες.. αλλά η γνωμη μου ειναι οτι το χοιρινο οσο μενει σφιγγει και καλυτερα να γινει την ιδια μερα.΄
 
margarita79
15. 14-12-2011 22:30
 
Μιας και έχω αρχίσει ήδη τις δοκιμές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ένα έχω να πω: ΚΟΛΑΣΗ!
 
tamar


Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 02/05/11 )