Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινή τηγανιά Νο.09 (με σάλτσα τυριού και μουστάρδας)
Χοιρινή τηγανιά Νο.09 (με σάλτσα τυριού και μουστάρδας) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Πέμπτη, 06/05/10
Ευρετήριο άρθρου
Χοιρινή τηγανιά Νο.09 (με σάλτσα τυριού και μουστάρδας)
Σελίδα 2
img_1536_420
Υλικά
  • 1 1/2 κιλό χοιρινή τηγανιά
  • 1/2 φλιτζ. τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 1/2 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/3 φλιτζ. ρεγκάτο τριμμένο (εναλλακτικα μπορειτε να βάλετε ροκφόρ αν σας αρεσει)
  • 4 κ.σ μουστάρδα
  • 2-3 κ.σ κρεμα γάλακτος
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 5-6 μανιτάρια σε φέτες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Λιγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, παπρικα
Εκτέλεση
  • Ανακατεύουμε το κρασί με τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι
  • Σοτάρουμε τα μανιτάρια  για 2-3 λεπτά με λίγο ελαιόλαδο
  • Σε μια άλλη κατσαρόλα(για μη χασουμε τα μανιταρια) σοτάρουμε τα κρεμμύδια ελαχιστα.
  • Προσθέτουμε τα κομματάκια κρέατος και τα σοτάρουμε και αυτά να ροδισουν καλα.
  • Σβήνουμε με το μείγμα μουστάρδας-κρασιού.
  • Προσθέτουμε λιγο εξτρα κρασι και σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά(μισοσκεπασμενο), μέχρι να μαλακώσει το κρέας  σε χαμηλη φωτια.
  • Ξεσκεπαζουμε και αφηνουμε να εξατμιστουν τα υγρα.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε τα τυριά,την κρεμα και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να δέσει η σάλτσα.
  • Σερβίρουμε πασπαλιζοντας λιγη παπρικα και συνοδεύουμε με ρύζι
Καλή επιτυχία!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (21) | Εμφανίσεις: 20396
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (20)
16. 20-12-2011 08:55
 
Γίνεται και με μοσχάρι ή γαλοπούλα;
 
tamar
17. 22-12-2011 10:07
 
Mαργαρίτα sos! Mε μοσχάρι γίνεται;
 
tamar
18. 22-12-2011 10:13
 
Συγνωμη για την καθυστερηση..λοιπον προφανως θα πηγαινει αλλά εγω μαλλον δεν θα το εκανα με μοσχαρι γιατι θελει πολυ περισσοτερο ψησιμο.Αν το εκανα θα το εκλεινα στη χυτρα να ψηθει καλα και μετα θα προχωρουσα.
 
margarita79
19. 22-12-2011 10:24
 
Eυχαριστώ. Μου αρκεί αυτό. Η πεθερά δεν τρωει χοιρινό και πρέπει να εντυπωσιάσω. Καλές γιορτές και πάντα τέτοιες θεϊκές συνταγές
 
tamar
20. 22-12-2011 10:26
 
Ζητα ενα μαλακο μερος απο μοσχαρι να στο κοψουν μπουκιτσες οπως κοβουν το τας κεμπαπ και θα γινει μια χαρα!Καλη επιτυχια!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.



Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 02/05/11 )