Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κοτόπουλο με κάρυ και κρεμμύδια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από tkon   
Τρίτη, 11/05/10
Υλικά
  • 700 γραμ. φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 1 κ.σ. κάρι σε σκόνη
  • 40 γραμ. κάσιους ανάλατα ολόκληρα
  • 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο
  • 2 σφηνάκια λευκό ξηρό κρασί
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
  • Σε ένα γουώκ (ή βαθύ τηγάνι) ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο πολύ καλά από όλες τις πλευρές
  • Ρίχνουμε το τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε για 1”
  • Προσθέτουμε το τζίντζερ, πασπαλίζουμε με το κάρι και ανακατεύουμε
  • Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 15” μέχρι να εξατμιστούν τα νερά.
  • Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση, το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα κάσιους.

 Σερβίρουμε με ρύζι (basmati ή jasmine) ή noodles ρυζιού.
Την ίδια συνταγή μπορείτε να την φτιάξετε και με ψαρονέφρι.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 7890
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 15-05-2010 08:09
 
μμμμ ωραιότατη η συνταγή tkon :upset θα εκτελεστεί άμεσα
 
mariaZ
2. 20-01-2011 20:46
 
Μπύρα αντί για κρασί λέτε να μου κάνει επειδή δεν έχω εύκαιρο;
 
xalbas

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 12/01/11 )