Υλικά - 700 γραμ. φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε μικρούς κύβους
- 1 κ.σ. κάρι σε σκόνη
- 40 γραμ. κάσιους ανάλατα ολόκληρα
- 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο
- 2 σφηνάκια λευκό ξηρό κρασί
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση - Σε ένα γουώκ (ή βαθύ τηγάνι) ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο πολύ καλά από όλες τις πλευρές
- Ρίχνουμε το τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε για 1”
- Προσθέτουμε το τζίντζερ, πασπαλίζουμε με το κάρι και ανακατεύουμε
- Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 15” μέχρι να εξατμιστούν τα νερά.
- Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση, το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα κάσιους.
Σερβίρουμε με ρύζι (basmati ή jasmine) ή noodles ρυζιού. Την ίδια συνταγή μπορείτε να την φτιάξετε και με ψαρονέφρι. Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 7890 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |