Αυτή η συνταγή δεν είναι μόνο μια συνταγή που την φτιάχνω πολύ συχνά γιατί είναι πανεύκολη, αλλά είναι μια συνταγή που κάθε φορά που την φτιάχνω γυρίζω σε μια τεράστια κουζίνα στα μάτια των παιδικών μου χρόνων, με αρώματα και χρώματα, όπου κυριαρχούσε η μορφή μιας δυναμικής και πανέμορφης γυναίκας (ακόμα και στα 95 της χρόνια όταν έφυγε από κοντά μας), όπου μου μετάδωσε την αγάπη της για την μαγειρική όχι σαν μια καθημερινή ανάγκη αλλά σαν δημιουργία και σαν απλόχερη προσφορά αγάπης για τους ανθρώπους. Θα την ευχαριστώ για πάντα αυτό. Υλικά - 1 κόκκινη φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
- 1 γιαούρτι στραγγιστό ΦΑΓΕ
- 1 κεσέ του γιαουρτιού αραβοσιτέλαιο
- Φέτα πολύ καλά τριμμένη κατά βούληση
- 2 αυγά
- Άνηθο ψιλοκομμένο μια χούφτα περίπου
- Το ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- Το χυμό από μισό πορτοκάλι
Εκτέλεση - Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη
- Πλάθουμε μπάλες στο μέγεθος μεγάλου καρυδιού και τις πατάμε λίγο
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20'
Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 12910 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |