Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Γλυκά Ψυγείου arrow Μιλφέιγ Νο.12 με ρόζ κρέμα (Pink Millefeuille)
Μιλφέιγ Νο.12 με ρόζ κρέμα (Pink Millefeuille) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από lovestars   
Κυριακή, 23/05/10
81_420

Το  Millefeuille είναι από τα κατεξοχήν αγαπημένα μου γλυκά!! ...Σας παρουσιάζω μία διαφορετική εκδοχή του...πολύ γευστική και "χρωματιστή"!

Τα υλικά μας
  • 2 κουτιά σφολιατίνια (έτοιμα)
  • Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

για την κρέμα

  • 250 gr. φυτική κρέμα
  • 250 ml κρέμα γάλακτος
  • 250 gr.  cream cheese
  • 250 gr. κομπόστα βύσσινο
  • 1 φλύτζάνι χυμό από κομπόστα βύσσινο
  • 1 φλυτζάνι άχνη
  • 1 βανίλια
Ας δούμε πως φτιάχνεται
  • Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μεταλλικό δοχείο και την αφήνουμε στην κατάψυξη 10' λεπτά.
  • Χτυπάμε στο μίξερ την φυτική κρέμα για 5' λεπτά.
  • Προσθέτουμε το cream chesee,την άχνη,την βανίλια και το χυμό από την κομπόστα.
  • Χτυπάμε ξεχωριστά την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την ομογενοποιούμε με την κρέμα που ετοιμάσαμε.
  • Χωρίζουμε την κρέμα σε 2 ίσες ποσότητες και στην μία προσθέτουμε τα βύσσινα.
  • Σε ένα μέτριο ταψί ή πυρέξ κάνουμε μία στρώση σφολιατίνια βάζουμε την κρέμα με τα βύσσινα.
  • Κάνουμε άλλη μία στρώση με σφολιατίνια από πάνω και προσθέτουμε την άλλη μισή κρέμα χωρίς τα βύσσινα.
  • Θρυμματίζουμε τα υπόλοιπα σφολιατίνια και πασπαλίζουμε την επιφάνεια της κρέμας.
  • Πασπαλίζουμε με άχνη.

Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μερικές ώρες και σερβίρουμε.

 Επειδή το millefeuille σερβίρεται φρέσκο καλό θα είναι να μην το αφήσουμε 1-2 μέρες στο ψυγείο γιατί τα σφολιατίνια τραβάνε υγρασία και μαλακώνουν πολύ.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 5480
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 25-05-2010 10:56
 
Μπραβο σου!!!Πολυ πολυ ωραιο!!!!
 
margarita79
2. 26-05-2010 08:10
 
Μμμμ, ωραία εναλλακτική :)
 
Flora
3. 26-05-2010 13:14
 
Εμείς με τα μιλφέιγ έχουμε ένα «θέμα». Ο άντρας μου και η μαμά μου τα τσακίζουν! Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε! :upset
 
Mary
4. 27-05-2010 10:17
 
Κι εμάς είναι από τα αγαπημένα μας γλυκά,θα το φτιάξω το σ/κ. :zzz
 
demi

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 23/05/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός