Υλικά (για 4 άτομα) - 1 κότσι μοσχαρίσιο 1 ½ κ. περίπου, κομμένο σε μερίδες με το κόκκαλο
- 1 μπουκάλι μπύρα weiss (π.χ. Paulaner, Erdinger)
- 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 2 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
- Αλάτι, πιπέρι
- Μερικά κλώνια θυμάρι
- Ξύσμα από 2 λεμόνια
- 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση Από βραδύς ανακατεύεται όλα τα παραπάνω υλικά σε γάστρα και μαρινάρετε το κρέας στο ψυγείο.- Την επόμενη μέρα, το ψήνετε σκεπασμένο σε προθερμασμένο φούρνο και αφού έχετε φέρει τη γάστρα με το περιεχόμενό της σε θερμοκρασία δωματίου, στους 160 βαθμούς για 2 ώρες.
- Ξεσκεπάζετε τη γάστρα ανεβάζετε τη θερμοκρασία στους 200 και ψήνετε για 1 ακόμη ώρα περίπου, γυρίζοντας το κρέας συχνά και περιχύνοντάς το με τα υγρά της γάστρας.
Σερβίρετε με πατάτες φούρνου, ή μια γερμανική πατατοσαλάτα με ξινολάχανο και πιείτε παγωμένη μπύρα!! Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (17) | Εμφανίσεις: 31872 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |