Για να ψηθεί ωραία η μελιτζάνα θέλει δυνατή θερμοκρασία, για αυτό όταν βάζετε μαγγάλι είναι μία καλή ευκαιρία να ψήσετε τις μελιτζάνες στην φλόγα αλλιώς, θα ζεστάνετε τον φούρνο στο δυνατό και όταν ζεσταθεί πολύ καλά τότε θα βάλετε μεσα τις μελιτζάνες αφου πρώτα τις τραυματίσετε με ένα πιρούνι για να μήν γίνονται μικροανατινάξεις στον φούρνο σας. Μαζί με τις μελιτζάνες ψήνετε και τις πιπεριές φλωρίνης
Στην σαλάτα αυτή ανοίγουμε τις μελιτζάνες στην μέση και από πάνω ρίχνουμε : - κομμένη πιπεριά φλωρίνης
- μαϊντανό
- αλάτι
- ρίγανη
- σκόρδο ψιλοκομμένο
- μπόλικο ελαιόλαδο
- αρκετό ξύδι
- και λίγη τομάτα με ελιές στην άκρη
Δοκιμάστε την. Πιστεύω θα σας αρέσει πολύ. Καλή σας όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 13817 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |