Υλικά - 600γρ. φιλέτο κοτόπουλου
- Ξύσμα 1 λεμονιού
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- 2 μεγάλα αυγά
- ¾ της κούπας αλεύρι
- 200γρ. corn flakes
- Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση Κόβετε τα φιλέτα σε λωρίδες και τα ανακατεύετε σε ένα μπωλ με το ξύσμα λεμονιού, τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο. Τα αφήνετε για 1 ώρα στο ψυγείο να μαριναριστούν. Βάζετε σε ένα μπωλ το αλέυρι με λίγο αλάτι, σε ένα δεύτερο σπάτε τα αυγά και σε ένα τρίτο σπάτε με τα χέρια σας τα corn flakes. Πανάρετε τα φιλέτα με την ίδια σειρά και τα απλώνετε σε ένα πιάτο. Τα κρατάτε για μισή ώρα τουλάχιστον, ή μέχρι να τα τηγανίσετε, στο ψυγείο ώστε να σφίξει το πανάρισμα και να γίνουν τραγανά.
Δεν θέλουν πολύ ώρα τηγάνισμα, 1 λεπτό από την κάθε πλευρά είναι αρκετό. Απλώστε τα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να τραβήξει το περιττό λάδι και σερβίρετε Αυξομειώστε τα μπαχαρικά κατά το γούστο σας, αλλά κρατήστε το ξύσμα. Τους δίνει εξαιρετικό άρωμα Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 9514 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |