Υλικά: - 1 φύλλο σφολιάτα ή κουρού
- 1/2 μπαστούνι καυτερό αρμένικο σουτζούκι
- 1 ντομάτα τριμμένη
- 1 κρεμμύδι
- 400 γραμ. τριμμένο κίτρινο τυρί
- λίγο λάδι
Εκτέλεση - Κόβουμε το σουτζούκι σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά.
- Μόλις αρχίζει και βγάζει το λάδι του προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
- Ανακατεύουμε διαρκώς να σωταριστούν καλά και προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα.
| | - Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει σχεδόν στεγνή η σάλτσα μας.
- Εν τω μεταξύ αλοίφουμε ένα πυρέξ με λίγο λάδι και στρώνουμε το φύλλο. Βάζουμε το μισό τυρί, από πάνω τη σάλτσα με το σουτζούκι και τελειώνουμε με το υπόλοιπο τυρί.
- Κλείνουμε την πίτα μας, αλοίφουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε περίπου 1/2 ώρα σε μέτριο φούρνο στους 170 C.
| | Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 7467 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |