Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πίτα Καισαρείας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από giavroudi   
Τετάρτη, 09/06/10
dsc00331_420
Υλικά:
  • 1 πακέτο σφολιάτας
  • 20-25 φέτες παστουρμά
  • 1/2 κιλό κασέρι σε λεπτές φέτες ή τριμμένο
  • 2-3 ντομάτες κομμένες σε φέτες
  • Λίγο κύμινο (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
  • Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
  • Από πάνω, στρώνουμε τις μισές φέτες από το κασέρι και στη συνέχεια, τις φέτες του παστουρμά.
  • Πάνω από τον παστουρμά, αραδιάζουμε τις φέτες ντομάτας και αν θέλουμε, σ' αυτό το σημείο, πασπαλίζουμε με λίγο κύμινο.
  • Τελειώνουμε με το υπόλοιπο κασέρι.
  • Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και ψήνουμε την πίτα στους 180 βαθμούς για 1 ωρίτσα ή μέχρι να ροδίσει.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6141
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 10-06-2010 14:00
 
μμμμ....πολύ νόστιμη πρέπει να είναι!!
 
Marinaki
2. 10-06-2010 14:18
 
Είναι πεντανόστιμη αν σου αρέσει ο παστουρμάς. Μερικοί λόγω μυρωδιάς, τον αποφεύγουν. Αλλά εγώ κάνω τη "θυσία" κάπου κάπου!
 
giavroudi
3. 10-06-2010 14:29
 
H Πιτα σου ειναι πολυ καλη!!Και ενα μυστικο αν αφαιρεσετε γυρω γυρω το σκληρο μερος που λεγεται τσιμενι τοτε ο παστουρμας δε μυριζει :zzz
 
margarita79
4. 10-06-2010 18:30
 
Ναι σωστά. Ξέχασα να το αναφέρω αυτό. Το βγάζεις το τσιμένι.Μυρίζει λιγότερο. Παρ' όλα αυτά χρειάστηκε να πλύνω το ταψί δύο φορές για να ξεμυρίσει. Αλλά και χωρίς αυτή τη χαρακτηριστική μυρωδιά, τι θα ήταν ο παστουρμάς, ένα απλό κομμάτι κρέας! Ο άτιμος, είναι νόστιμος!
 
giavroudi

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 02/09/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός