Επιλογές μελών
Τρίτη, 19/03/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγές μελών Ζαχαροπλαστική - Σιροπιαστά Μπουρεκάκια Σμυρναίικα
Μπουρεκάκια Σμυρναίικα |
Έχει υποβληθεί από TSIGKOS59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Πέμπτη, 24/06/10 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Εκτέλεση
Σιρόπι:
Προτιμήστε αλουμινένιο ταψί γιατί τα σιδερένια και τα ανοξείδωτα πιάνουν πολύ θερμοκρασία και καίγονται από κάτω. Το τύλιγμα στα μπουρεκάκια να είναι απαλό και αφράτο, όχι σφιχτό γιατί με το ψήσιμο φουσκώνουν και σκάνε. Τα μπουρεκάκια και το σιρόπι να είναι χλιαρά όταν τα σιροπιάζουμε γιατί όταν είναι καυτά γίνονται σαν βρεγμένη εφημερίδα. Μπορείτε να τα φτιάξετε και να τα διατηρήσετε στην κατάψυξη για 1-2 εβδομάδες άψητα. Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 10625 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 02/03/11 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 01/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/07/2023