Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Παγωτό καρπούζι-βερίκοκο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από hambo   
Πέμπτη, 24/06/10
Υλικά
  • 350 γρ βερίκοκα χωρίς φλούδα και κουκούτσ
  • 350 γρ χυμό απο Καρπούζι
  • 2 κουτάκια φυτική σαντιγί
    Αν το θέλετε πιο γλυκό μπορείτε να βάλετε ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
  • Κτυπάμε  παρα πολυ καλα τα βερίκοκα σε ενα multi  και τα ρίχνουμε μεσα στο χυμο απο το καρπουζι με τη σαντιγί μας και ανακατεύουμε καλα.
  • Τοποθετούμε το μπολ μας στη κατάψυξη για 1 1/2 ωρα, το βγάζουμε και ανακατεύουμε ξανά καλά.
  • Τελος το βάζουμε στη κατάψυξη για 6 ωρες

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6888
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 24/06/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός