Γιατί και το φαγητό μας ,θέλει χρώμα!! Υλικά
- 1 πακέτο spaghetti τρικολορε Melissa
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 100 -150γραμ. φέτα
- 2 κ.σ παρμεζανα
- 3 κ.σ καρυδόψυχα τριμμένη
- 5 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζανάκι του καφέ ούζο
- 3 κ.σ βούτυρο
- 1 μικρο κουτακι κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- Σε τηγάνι σοτάρουμε στο βούτυρο το σκόρδο, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, αφήνουμε για λιγα λεπτα και σβήνουμε με το ούζο.
- Προσθέτουμε τον μαϊντανό, την παρμεζανα, τη φέτα και την κρέμα και αφηνουμε να σιγοβρασουν μεχρι να εχουμε μια πηχτη σαλτσα
- Προσθέτουμε αν θελουμε στα φρεσκοβρασμένα ζυμαρικά, τα καρύδια και τη σαλτσα, αλλιως σερβιρουμε ξεχωριστα τη σαλτσα πανω απο τα ζυμαρικα.
- Σερβίρουμε αμέσως, αφού πασπαλίσουμε με χονδροτριμμένο πιπέρι και παρμεζάνα.
Καλο ειναι τα λαχανικά μας να ειναι παρα πολυ ψιλοκομμενα για να μην αφηνουν κομματακια αν δειτε οτι τα κρεμμυδια ''κρατάνε'' μπορειτε να πολτοποιησετε τη σαλτσα στο μουλτι και μετα να σερβιρετε κανονικά. Μπορειτε στη μακαροναδα να προσθεσετε μανιτάρια φρεσκα ή κοτόπουλο σε μπουκίτσες.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (19) | Εμφανίσεις: 9751 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |