Υλικά - 1 κιλό χοιρινα φιλέτα ψαρονέφρι
- 1 κρεμμυδι ψιλοκομμένο
- Μανιτάρια φρέσκα σε φέτες
- 1 σκελίδα σκορδο (προαιρετικά)
- 1/2 φλιτζάνι λευκο ξηρό κρασι ή σαμπανια (ή κονιακ)
- 1 κουτάκι κρεμα γάλακτος
- Αλάτι,λευκο πιπέρι
- Λιγο αλευρι
- Λάδι
Εκτέλεση - Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και τα περναμε ελαφρα απο αλευρι.
- Σε ενα τηγάνι βαθυ σωταρουμε το σκορδο στο λαδι και το αφαιρουμε.
- Βαζουμε τα φίλετα μας να σωταριστουν και να ροδισουν.
- Τα σβηνουμε με το κρασι και αφηνουμε να μαγειρευτουν για 5 λεπτα μεχρι να εξατμιστει το υγρο.
- Τα βγαζουμε απο το τηγανι και σωταρουμε τα μανιταρια και το κρεμμυδι, προσθετουμε την κρεμα και λιγο εξτρα πιπερι και αφηνουμε να δεσει σχεδον η σαλτσα.
- Βαζουμε ξανα τα φιλετα στη σαλτσα και τα μαγειρεουμε ολα μαζι σε χαμηλη φωτια για αλλα 5 λεπτα.
Καλή επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (24) | Εμφανίσεις: 23743 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |