Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ψαρονέφρι α λα κρέμ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Δευτέρα, 12/07/10
img_1986_420
Υλικά
  • 1 κιλό χοιρινα φιλέτα ψαρονέφρι
  • 1 κρεμμυδι ψιλοκομμένο
  • Μανιτάρια φρέσκα σε φέτες
  • 1 σκελίδα σκορδο (προαιρετικά)
  • 1/2 φλιτζάνι λευκο ξηρό κρασι ή σαμπανια (ή κονιακ)
  • 1 κουτάκι κρεμα γάλακτος
  • Αλάτι,λευκο πιπέρι
  • Λιγο αλευρι
  • Λάδι
Εκτέλεση
  • Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και τα περναμε ελαφρα απο αλευρι.
  • Σε ενα τηγάνι βαθυ σωταρουμε το σκορδο στο λαδι και το αφαιρουμε.
  • Βαζουμε τα φίλετα μας να σωταριστουν και να ροδισουν.
  • Τα σβηνουμε με το κρασι και αφηνουμε να μαγειρευτουν για 5 λεπτα μεχρι να εξατμιστει το υγρο.
  • Τα βγαζουμε απο το τηγανι και σωταρουμε τα μανιταρια και το κρεμμυδι, προσθετουμε την κρεμα και λιγο εξτρα πιπερι και αφηνουμε να δεσει σχεδον η σαλτσα.
  • Βαζουμε ξανα τα φιλετα στη σαλτσα και τα μαγειρεουμε ολα μαζι σε χαμηλη φωτια για αλλα 5 λεπτα.

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (24) | Εμφανίσεις: 18810
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 12-07-2010 20:27
 
Αρωματικότατο φαγητό. Μμμμμμαρέσει!
 
Nena
2. 14-07-2010 21:10
 
Μπράβο Μάρτζι!!! Λατρεύω τα 'αλα κρεμ' αλλά τα αποφεύγω (λόγω διατροφής :roll ) Είναι εξαιρετικό
 
mariaZ

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 13/07/10 )