Έχει υποβληθεί από TSIGKOS59
|
Πέμπτη, 22/07/10 |
| Λόγω του επαγγέλματος μου,πολλές πελάτισσες μου παραπονιούνται οτι τα όσπρια ξεφλουδίζουν. Το λάθος γίνεται στο σούρωμα. Επειδή όλα σχεδόν τα όσπρια θέλουν σούρωμα από το πρώτο νερό, ποτέ δεν τα σουρώνουμε όπως είναι καυτά από τη βράση γιατί δημιουργείται υπερβολική εξάτμιση και στέγνωμα όταν μείνουν χωρίς νερό και με τη διαφορά θερμοκρασίας (δωματίου-βρασμού). Το αποτέλεσμα είναι να σκάνε και να ξεφλουδίζουν. |
Γιαυτό βάζουμε το τσικάλι κάτω από τη βρύση, το γεμίζουμε νερό, μετά αδειάζουμε το μισό να μη μείνουνε χωρίς νερό, το ξαναγεμίζουμε και το αφήνουμε 1'-2' να χλιαρίνουν τα όσπρια και μετά τα σουρώνουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο. Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 15167 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 24/07/10 )
|