Μεζεδάκι που φτιαξαμε στη Σικινο και τιμησαμε με τον Arxos, τη Voula και την υπολοιπη παρέα!!! Ηπιαμε και μια μπυριτσα στην υγεια σας!!! Υλικά - Κεφαλογραβιερα σε χοντρες φέτες
- Αυγο
- Φρυγανια τριμμενη
- Μπεικον σε φετες
- Μελι
- Σουσαμι
- Λαδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση - Κοβουμε τη γραβιερα σε χοντρες φετες και την περναμε απο το χτυπημενο αυγο και υστερα απο φρυγανια.
- Τσιγαριζουμε τις φετες μπεικον
- Τηγανιζουμε το σαγανακι σε λάδι που εχει ζεσταθει καλα και μολις χρυσισει απο τις δυο μεριες το βγαζουμε σε απορροφητικο χαρτι.
- Περiχυνουμε μελι και πασπαλιζουμε με σουσαμι.
Σερβιρουμε με το μπεικον και μπυριτσα.
Το σαγανακι αυτο το φαγαμε σε γνωστο μεζεδοπωλειο σε μασοσυναντηση και φυσικα ρωτησαμε για τη συνταγη!!!!! Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (19) | Εμφανίσεις: 11744 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |