Μια ομελέτα που την έμαθα από τη γιαγιά μου Υλικά: - 6-7 κολοκιθάκια μικρά και τρυφερά
- Μισό φλυτζάνι του καφέ λάδι
- 100 γραμμάρια φέτα
- 3-4 αυγά
- Αλάτι, πιπέρι
- Μια μερίδα γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση: - Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτά φετάκια (αν είναι μεγαλούτσικα τα χαράζουμε στη μέση)
- Ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι μας και αφού κάψει, ρίχνουμε τα κολοκυθάκια
- Προσθέτουμε αλάτι (με μέτρο γιατί θα βάλουμε και τη φέτα) και λίγο πιπέρι. Ανακατεύουμε ανά διαστήματα προσέχοντας να μην μας καούν. Δεν προσθέτουμε άλλα υγρά, γιατί τα κολοκυθάκια μας κατεβάζουν πολλά.
- Όταν δούμε ότι τα κολοκυθάκια μας έχουν μαραθεί αρκετά, προσθέτουμε τη φέτα σε μικρά κομμάτια
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι
- Ανακατεύουμε μέχρι να ψηθεί το αυγό.
Μην σας φοβίσει ο όγκος, τα κολοκυθάκια μαραίνονται αρκετά Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 9991 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |