Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μαγιονέζα του ... Μ22 !!! Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από M22   
Δευτέρα, 23/08/10

Μια "ευκολη" και πολυ νοστιμη Μαγιονεζα !!

Ειδικα για τους φιλους/φιλες που εχουν γεννηθει μεταξυ 1940 - 1960 η γευση αυτης της μαγιονεζας με το ελαιολαδο θα τους θυμισει..."παιδικες ηλικιες " !!!

Υλικά και εκτέλεση

Βαζετε στο  "Blender" τα κατωθι υλικα

  • 2 αυγα ολοκληρα
  • 1 κουταλακι του γλυκου αλατι
  • 1 κουταλακι ζαχαρη
  • 1 κουταλακι σκονη μουσταρδας
  • 10 κουταλακια χυμο απο φρεσκα λεμονια

Τα χτυπαμε για 1/2 λεπτο στην δυνατη ταχυτητα, και αμεσως μετα ριχνουμε (απο την τρυπα που εχει το blender), σιγα-σιγα στην αρχη και μετα λιγο πιο γρηγορα, 2 κουπες lαδι Sol μεχρι να πηξει !!

Ισως χρειαστει λιγο πριν τελειωσει το λαδι να την ανακατεψετε με ενα πλαστικο κουταλι/σπατουλα ...

Αν κατα την διαρκεια της ολης διαδικασιας σας "κοψει", εισαστε πολυ τυχερος/η !!!!
Πρωτον, διορθωνεται και Δευτερον γινεται ακομα πιο ... καλη !!!
Για να γινει αυτο, βαζετε τον κροκο 1 αυγου μεσα στο μιξερ και αρχιζεται να το δουλευετε στην μεγαλη ταχυτητα. Προσθετετε σιγα σιγα ολο το περιεχομενο του BLENDER δηλ. την κομμενη μαγιονεζα και μετα, ΔΕΝ θα πιστευετε τι θα ..τρωτε !!

Μπορειτε να αντικαταστησετε το καλαμποκελαιο με ελαιολαδο το οποιο συνισταται οταν θα εχετε ψαρι βραστο και πατατες !!  


Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 3473
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 29/08/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός