Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ραβανί Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τετάρτη, 13/06/07
Υλικά:
1-1/3 φλιντζανια σιμιγδαλι ψιλο ΝΟ 3
1-1/3 φλιτζανι φαρι ναπ
1-1/3 φλιτζανι ζαχαρη
1/2 φλιτζανι γαλα
5 αβγα
1/2 κουταλακι αλατι
1 βανιλια
λιγη μαστιχα

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
3 ποτηρια ζαχαρη
2 1/2 ποτηρι νερο
5 κουταλιες βουτυρο
χυμο ενος λεμονιου

Τρόπος παρασκευής
Χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη στο μιξερ για 10 λαπτα
Ριχνουμε λιγο, λιγο το γαλα και ανακατευουμε απαλα μεσα στο μειγμα το αλευρι με το σιμιγδαλι,τη βανιλια,τη μαστιχα και το αλατι
Βαζουμε το μειγμα σε βουτυρομενο ταψι Νο 28-30 και ψηνουμε στους 180 βαθμους για 50 λαπτα.
Βραζουμε το σιροπι για 5 λεπτα και περιχυνουμε κουταλια, κουταλια το γλυκο που εχουμε αφησει να κρυοσει.
Τελος ,κοβουμε σε μεριδες.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός