Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Πίτσα Νο.16 (με κιμά) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από voula   
Δευτέρα, 23/08/10
dsci2507_420

...για να μην τρώνε τα παιδιά σας συνέχεια αλλαντικά

Υλικά
  • Ζύμη πίτσας (για ζύμη πίτσας πατήστε εδώ: Πίτσα hot dog - Mundial 2010 )
  • Κιμάς που μας περίσσεψε (εγώ κάνω το τελευταίο διάστημα αυτόν εδώ: Μπολονέζ Νο.01)
  • Τυρί gouda ή mozzarella
  • Φέτα (προαιρετικά)
  • Ντομάτα
  • Πιπεριά (προαιρετικά)
Εκτέλεση
dsci2498_420

dsci2501_420

dsci2503_420
  • Βάζουμε την ζύμη μας στο ελαφρώς λαδωμένο ταψί μας και πάνω απλώνουμε τον κιμά που μας έχει μείνει από μακαρόνια με κιμά που είχαμε ας πούμε την προηγουμένη. Αν ο κιμάς μας είναι λίγος προσθέτουμε και λίγο χυμό ντομάτας.
  • Από πάνω  βάζουμε τον κιμά και πάνω τα τριμμένα τυριά μας.
  • Μετά βάζουμε την ντομάτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνου στην κάτω σχάρα στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου ή ώσπου να ροδίσει η πίτσα μας.

Αναλογίες δεν δίνω γιατί είναι μια πίτσα με ό,τι μας έχει περισσέψει.

Αν δεν θέλετε να κάνετε ζύμη πίτσας πάρτε μια έτοιμη και έτσι θα κερδίσετε χρόνο

Εγώ πολλές φορές το κάνω και  Calzone.

Όταν ήμασταν φοιτητές βάζαμε πάντα παραπάνω κιμά και έτσι εξασφαλίζαμε ένα ακόμα γεύμα. Έτσι έγινε και τώρα στο νησί

Καλή επιτυχία

dsci2505_420

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 6336
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 25-08-2010 09:46
 
Νόστιμη και πρωτότυπη πίτσα! Ασε που τίποτα δεν πάει χαμένο ;)
 
vago
2. 25-08-2010 11:07
 
Υπέροχη ιδέα για να αξιοποιήσουμε τον περισσευούμενο κιμά (και να μη γκρινιάζει η οικογένεια "Πάλι μακαρόνιαα!! " ) ;) ;) 8)
 
mariaZ
3. 25-08-2010 11:50
 
Πολύ ωραία ιδέα για σπιτική πίτσα!Αλλά στο σπίτι μας δεν υπάρχει ποτέ "κιμάς που μας περίσεψε" ;)
 
Tonni
4. 25-08-2010 12:46
 
Ουαου φαινεται πεντανοστιμη μπραβο σου voula :)
 
anna9
5. 26-08-2010 23:41
 
πολύ τέλεια η κιμαδόπιτσά σου.Θα δοκιμαστεί σιγουρα
 
PANELE
6. 27-08-2010 13:45
 
Παρα πολυ λαχταριστη!!!Μπραβο Βουλα!
 
margarita79
7. 29-08-2010 10:07
 
Φοβερή πίτσα και η ιδέα του καλζόνε μου άρεσε πολύ :zzz Θα διατηρείται ο κιμάς ακόμη πιο ζουμερός!!!
 
Flora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 10/01/11 )