...για να μην τρώνε τα παιδιά σας συνέχεια αλλαντικά
Υλικά - Ζύμη πίτσας (για ζύμη πίτσας πατήστε εδώ: Πίτσα hot dog - Mundial 2010 )
- Κιμάς που μας περίσσεψε (εγώ κάνω το τελευταίο διάστημα αυτόν εδώ: Μπολονέζ Νο.01)
- Τυρί gouda ή mozzarella
- Φέτα (προαιρετικά)
- Ντομάτα
- Πιπεριά (προαιρετικά)
Εκτέλεση - Βάζουμε την ζύμη μας στο ελαφρώς λαδωμένο ταψί μας και πάνω απλώνουμε τον κιμά που μας έχει μείνει από μακαρόνια με κιμά που είχαμε ας πούμε την προηγουμένη. Αν ο κιμάς μας είναι λίγος προσθέτουμε και λίγο χυμό ντομάτας.
- Από πάνω βάζουμε τον κιμά και πάνω τα τριμμένα τυριά μας.
- Μετά βάζουμε την ντομάτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνου στην κάτω σχάρα στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου ή ώσπου να ροδίσει η πίτσα μας.
Αναλογίες δεν δίνω γιατί είναι μια πίτσα με ό,τι μας έχει περισσέψει. Αν δεν θέλετε να κάνετε ζύμη πίτσας πάρτε μια έτοιμη και έτσι θα κερδίσετε χρόνο Εγώ πολλές φορές το κάνω και Calzone. Όταν ήμασταν φοιτητές βάζαμε πάντα παραπάνω κιμά και έτσι εξασφαλίζαμε ένα ακόμα γεύμα. Έτσι έγινε και τώρα στο νησί Καλή επιτυχία | |
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 6336 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |