Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μαρμελάδα χαρούπι-γιαρμάς-μπανανα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από hambo   
Δευτέρα, 30/08/10
Υλικά
  • 2 κιλα Χαρούπια
  • 1 κιλο γιαρμάδες
  • 1 κιλο Μπανάνες

    Τα χαρουπια τωρα ειναι μαυρα και εχουν μεσα μελι το γνωστο χαρουπομελο
Εκτέλεση
  • Πλενουμε καλα τα χαρουπια και τα βαζουμε στο νερο για να μαλακωσουν ολο το βραδυ
  • Μετα τα κοβουμε στη μεση οριζοντια και τα βαζουμε σε ενα λιτρο νερο για να βρασουν για 1 ωρα. Μετα τα αφηνουμε αλλες 4 ωρες μεσα στη κατσαρολα χωρις φωτια
  • Σουρωνουμε τα χαρουπια και κραταμε το ζουμι.
  • Περναμε τους γιαρμαδες που θα εχουμε ξεφλουδισει μαζι με τις μπανανες (που και αυτες θα εχουμε ξεφλουδισει) σε ενα multi. Θα πρεπει να εχουν γινει χυλός
  • Ριχνουμε το χυλο απο τους γιαρμαδες και τις μπανανες στη κατσαρολα και σιγοβραζουμε για 45 λεπτα ή 1 ωρα περιπου
  • Βλεπουμε ποσο εχει πηξει και ανακατευουμε για να μην μας καει απο κατω

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 5377
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 31-08-2010 13:58
 
Υα χαρούπια που θα τα βρούμε?
 
pastaflora
2. 31-08-2010 15:03
 
Ναι ειναι δυσκολο να βρουμε στην αγορα  
αλλα απο κανα χωριο δικο σας η γνωστων σας.Εμενα μου τα εφεραν απο την Μονεμβασια.
 
hambo

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 30/08/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός