Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κέικ Hambo specials Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από hambo   
Παρασκευή, 03/09/10
Υλικά
  •  400 gr αλεύρι μαλακό
  • 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
  • 6 αυγά
  • 250 γρ βιταμ
  • 300 γρ σοκολάτα υγείας σε σταγόνες
  • 200 γρ φιστίκι Αιγίνης ανάλατο και καθαρισμένο
  • 1 κουτί κομπόστα ροδάκινο
  • 300 γρ ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
  • Κτυπάμε πάρα πολύ καλά τη ζάχαρη άχνη, τα αυγά και τα 200γρ βούτυρο μαζί.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά
  • Ρίχνουμε αφού πρώτα έχουμε σουρώσει και κόψει σε κυβακια το ροδάκινο, μετά τη σοκολάτα και το φιστίκι Αιγίνης.
  • Με τα υπόλοιπα 50 γρ βουτυρώνουμε πολύ καλά το σκεύος του κέικ.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1ωρα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 4783
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 04-09-2010 22:49
 
Πρωτότυπο!Θα εκτελεστεί άμεσα!!! 
Μπορεί κάποιος-α να μου πεί γιατί 
όλα τα κέικ μου καθίζουν; 
Ενώ όταν ψήνονται φουσκώνουν τέλεια, 
όταν κρυώσουν καθίζουν και μένουν 
τα μισά.Αυτό συμβαίνει και με τις 
φαρίνες και με το αλεύρι και με μπέκι 
και με σόδα.Μήπως κάνω κάτι λάθος;
 
tsigkos59
2. 05-09-2010 16:18
 
προφανως ανοιγεισ το φοθρνο πολυ συχνα και χανεται η θερμοτητα με αποτελεσμα να 'καθονται'
 
leniw

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 04/09/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός