Υλικά - 1 πακέτο μακαρόνια για ροσμπίφ
- Αρκετό νερό για το βράσιμο των μακαρονιών.
- 2 κουταλιές έξτρα βούτυρο
- 8 φύλλα μπακλαβά
Για την μπεσαμελ
- 160 γραμ φρέσκο βούτυρο
- 4 αυγά
- 320 γραμ. φρέσκο γάλα
- 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι απλό
- τριμμένο μοσχοκάρυδο
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση Η συνήθης .. Μόνο που δεν βράζω το γάλα με το αλεύρι, αλλά το καβουρδίζω με το ζεστό βούτυρο και κατόπιν ρίχνω το γάλα για να γίνει παχύρρευστος ο χυλός της. Αλατίζω -πιπερώνω - καρυκεύω με μοσχοκάρυδο, και τέλος προσθέτω και το τριμμένο τυρί, και μετά όλα αυτά τα ανακατεύω με τα μακαρόνια τα βρασμένα … Και έπεται κανονικά η …συνέχεια…(βλπ σχετικές συνταγές)
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 9778 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |