Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινές μπριζόλες (στον φούρνο με σάλτσα)
Χοιρινές μπριζόλες (στον φούρνο με σάλτσα) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από PANELE   
Παρασκευή, 17/09/10

dsc02811_420

Ένα πολύ νόστιμο φαγητό, γρήγορο και οι μπριζόλες ζουμερές και μαλακές

Υλικά
  • Μπριζόλες χοιρινές
  • 2 καρότα κομμένα
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 γεμάτη κουταλιά αλεύρι
  • 1 νεροπότηρο νερό
  • 1 κουταλιά μεγάλη μουστάρδα
  • 2 τομάτας κατακόκκινες τριμμένες
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι πιπέρι ρίγανη
 Εκτέλεση
  • Σε ένα μεγάλο ποτήρι ρίχνουμε το νερό, το ελαιόλαδο, το αλεύρι, την μουστάρδα, την σάλτσα τομάτας, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη, και τα χτυπάμε καλά στην φραπιέρα ή στο μίξερ
  • Στο ταψί βάζουμε τις μπριζόλες με τις πιπεριές και τα καρότα, ρίχνουμε την σάλτσα (που κάναμε στο μίξερ), ανακατεύουμε όλα τα υλικά και βάζουμε το ταψί στον φούρνο. Ίσως χρειαστεί να συμπληρώσουμε και λίγο νερό ακόμη.
  • Κατά την διάρκεια του ψησίματος γυρνάμε τις μπριζόλες να γίνουν και από τις δύο πλευρές

Συνοδεύεται τέλεια με πατάτες τηγανητές


Προσθήκη ως Αγαπημένο (20) | Εμφανίσεις: 31497
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 21-09-2010 08:05
 
Πολύ λαχταριστές κι εύκολες!! 
Θα το δοκιμάσουμε ;)
 
Flora
2. 21-09-2010 11:28
 
Υποροχες οι μπριζολιτσες σου!!!Μπραβο!!!
 
margarita79
3. 23-09-2010 00:12
 
Πολύ ωραίες οι μπριζόλες σου! Μπράβο!!! Μου αρέσουν αυτά τα φαγητά γιατί εγώ τις καθημερινές μαγειρεύω από το βράδυ και μπριζόλες ψητές δεν κάνω γιατί την άλλη μέρα είναι χάλια. Ετσι όμως θα ζεσταίνονται μια χαρά 
Εχω να παρατηρήσω πως οι φωτογραφίες και κάθε φορά μου αρέσουν και πιο πολύ.
 
voula
4. 17-10-2010 12:25
 
Πολύ λαχταριστές κι εύκολες - θα δοκιμαστούν σίγουρα!
 
linmak88

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 21/09/10 )