Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Φασολάδα: Αθάνατη, Ελληνική Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από conan30   
Παρασκευή, 08/10/10
img_1027_420
Υλικά
  • 1/2 κιλο φασολια μετρια η'μεγαλα
  • 4-5 καροτα
  • 1/2 ματσακι σελινο
  • 2 κρεμμυδια
  • 2 κ.σουπας ντοματοπελτε
  • 1 συσκευασια ντοματακια κονκασε
  • Αλατι-πιπερι
  • Λαδι

 ...και αν την θελετε πικαντικη, 1 πιπερια καυτερη ή λιγο τσιλι.

Εκτέλεση
img_1019_420
img_1020_420
img_1021_420
  • Βαζουμε απο το βραδυ τα φασολια σε νερο για να φουσκωσουν, και την αλλη μερα τα πλενουμε πολυ καλα,και τα βαζουμε στην κατσαρολα με νερο να βρασουν.
  • Αφου παρουν μερικες βρασεις, εχουμε κοψει τα λαχανικα μας,εγω τα χοντροκοβω σελινο, καροτα και κρεμμυδι και τα ριχνουμε στην κατσαρολα.
img_1022_420
img_1023_420
img_1028_420
  • Στην συνεχεια ριχνουμε τον ντοματοπελτε, τα ντοματακια, το λαδακι, πιπερακι, πιπερια η' τσιλι αν θελετε, και τα αφηνουμε να βρασουν, ωστε να χυλωσουν.Στο τελος ριχνουμε το αλατακι και σερβιρουμε.

Συνοδευουμε την φασολαδα μας με ρεγγα καπνιστη, σαρδελιτσες παστες, ελιτσες, φρεσκο ζυμωτο ψωμακι και κρασακι

Καλη σας ορεξη!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 15360
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 11-10-2010 23:08
 
Η γνήσια φασολάδα!Συμφωνώ!
 
tsigkos59
2. 18-11-2010 11:38
 
θα την φτιάξω σήμερα το μεσημέρι!! μμμμμ κ ανυπομονώ!!!
 
fanoulitsa
3. 16-01-2011 00:58
 
σήμερα μαγείρεψα εγώ στην οικογένεια. Έβαλα φασόλια γίγαντες, και βγήκαν πολύ πετυχημένοι :) :)  
 
ArXoS

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 17/10/10 )