Υλικα - 500 γρ φυλλο κρουστας
- 150-200 γρ τυρι φετα
- 150-200 γρ τυρι κασερι
- 150-200 γρ τυρι γκουντα
- 150-200 γρ τυρι πεκορινο
- 4 αυγα
- 1/2 λιτρο φρεσκο γαλα
- πιπερι
- λαδι
Εκτελεση - Εχουμε τριψει τα τυρια μας, και τα ανακατευουμε ολα μαζι ριχνοντας και λιγο πιπερακι.
- Παιρνουμε ενα ταψι ή μια φορμα κεικ (εγω χρησιμοποιησα φορμα) και την αλοιφουμε με λαδακι..
- Παιρνουμε ενα-ενα φυλλο, το λαδωνουμε και το στρωνουμε.. βαζουμε τρια απο κατω και στην συνεχεια ριχνουμε τα τυρια μας. Μετα παιρνουμε 3-4 φυλλα ενα-ενα και τα κοβουμε με τα χερια μας και τα τοποθετουμε μεσα στα τυρια.
Τα φυλλα που εξεχουν, αν βαλετε φορμα, τα γυρνατε προς τα μεσα και σκεπαζετε την γεμιση. Αν βαλετε ταψι, προσθεστε τα υπολοιπα φυλλα απο πανω λαδωνοντας τα ενα ενα - Χτυπαμε τα αυγα μαζι με το γαλα και τα ριχνουμε απο πανω.
- Την ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους περιπου 1 ωρα.
Καλη επιτυχια!!! nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 14459 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |