Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινή τηγανιά Νο.10 (μεθυσμένη)
Χοιρινή τηγανιά Νο.10 (μεθυσμένη) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από conan30   
Τετάρτη, 13/10/10
img_1122_420
Υλικά
  • 1 κιλο χοιρινη τηγανια.
  • 1 κρεμμυδι μεγαλο ξερο.
  • 4 κρεμμυδακια φρεσκα.
  • 1/2 κονσερβα μανιταρια.
  • απο 1/2 πιπερια σε 3 χρωματα (πρασινη-κοκκινη-πορτοκαλι).
  • 1 ποτηρι νερου λευκο κρασι.
  • αλατι, πιπερι, ριγανη.
  • 1 με 1,5 λεμονι
Εκτέλεση:
  • Αφου εχουμε πει στο χασαπη μας να μας κοψει σε κομματακια το χοιρινο μας, το πλενουμε και το αλατοπιπεροριγανιζουμε.
  • Βαζουμε σε ενα βαθυ τηγανι λαδι και  αφου εχει λιγο ζεσταθει ριχνουμε την τηγανια και την φερνουμε βολτες, μεχρι να αρχισει να παιρνει χρωμα το κρεας.
img_1112_420
img_1114_420
  • Στην συνεχεια χαμηλωνουμε τη φωτια και ριχνουμε τα κρεμμυδια, τις πιπεριες και τα μανιταρια.
  • Τα  ανακατευουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν.
img_1116_420
img_1117_420
  • Στο τελος σβηνουμε με το κρασι και το χυμο λεμονιου και το αφηνουμε να σιγοβρασει μεχρι να εξατμιστει το κρασι.

Καλη επιτυχια!!!

 http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com


Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 17278
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 18-10-2010 11:44
 
Μιαμ !
 
sgr
2. 18-10-2010 19:42
 
πολυ νοστιμη τηγανια,ετσι την κανω κι εγω, εκτος απο αυτα τα μυρωδικα βαζω κυμινο, παει πολυ
 
ahina

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 17/10/10 )