Μοσχάρι κοκκινιστό με χάντρες |
|
Έχει υποβληθεί από conan30
|
Τετάρτη, 13/10/10 |
Υλικά - 1 κιλο μοσχαρι
- 1/2 κιλο χαντρες μπαρμπουνια
- 2 κρεμμυδια ξερα χοντροκομμενα
- 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενο
- 1 κονσερβα ντοματακια κονκασε
- 2 κ.σουπας ντοματοπελτε
- 1 κ.γλυκου ζαχαρη
- Αλατι-πιπερι
- Ελαολαδο
Εκτέλεση - Απο το προηγουμενο βραδυ, βαζουμε τα φασολια χαντρες να μουσκεψουν.
- Την αλλη μερα τα πλενουμε και τα βαζουμε να μισοβρασουν και στην συνεχεια τα σουρωνουμε, τα πλενουμε καλα και τα αφηνουμε στην ακρη.
- Σε μια κατσαρολα βαζουμε λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει και σωταρουμε το κρεμμυδι με το σκορδο.
- Στην συνεχεια αφου εχουμε κοψει σε μεριδες το κρεας και το εχουμε πλυνει, το ριχνουμε στην κατσαρολα και τα σωταρουμε ολα μαζι.
- Ριχνουμε τα ντοματακια, τον ντοματοπελτε, την ζαχαρη, το πιπερι, ριχνουμε και νερακι και αφηνουμε το κρεας να μισοβρασει.
- Κατοπιν ριχνουμε και τις χαντρες μεσα στο κρεας και αν χρειαστει συμπληρωνουμε λιγο νερακι και τα αφηνουμε να βρασουν και να μεινει η σαλτσουλα δεμενη και χυλωμενη. Τοτε ριχνουμε και το αναλογο αλατι.
Καλη επιτυχια!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 14555 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 07/04/11 )
|