Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Μοσχάρι κοκκινιστό με χάντρες
Μοσχάρι κοκκινιστό με χάντρες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από conan30   
Τετάρτη, 13/10/10
img_1150_420
Υλικά
  • 1 κιλο μοσχαρι
  • 1/2 κιλο χαντρες μπαρμπουνια
  • 2 κρεμμυδια ξερα χοντροκομμενα
  • 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενο
  • 1 κονσερβα ντοματακια κονκασε
  • 2 κ.σουπας ντοματοπελτε
  • 1 κ.γλυκου ζαχαρη
  • Αλατι-πιπερι
  • Ελαολαδο
Εκτέλεση
  • Απο το προηγουμενο βραδυ, βαζουμε τα φασολια χαντρες να μουσκεψουν.
  • Την αλλη μερα τα πλενουμε και τα βαζουμε να μισοβρασουν και στην συνεχεια τα σουρωνουμε, τα πλενουμε καλα και τα αφηνουμε στην ακρη.
  • Σε μια κατσαρολα βαζουμε λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει και σωταρουμε το κρεμμυδι με το σκορδο.
img_1143_420
img_1144_420
  • Στην συνεχεια αφου εχουμε κοψει σε μεριδες το κρεας και το εχουμε πλυνει, το ριχνουμε στην κατσαρολα και τα σωταρουμε ολα μαζι.
  • Ριχνουμε τα ντοματακια, τον ντοματοπελτε, την ζαχαρη, το πιπερι, ριχνουμε και νερακι και αφηνουμε το κρεας να μισοβρασει.
img_1147_420
img_1149_420
  • Κατοπιν ριχνουμε και τις χαντρες μεσα στο κρεας και αν χρειαστει συμπληρωνουμε λιγο νερακι και τα αφηνουμε να βρασουν και να μεινει η σαλτσουλα δεμενη και χυλωμενη. Τοτε ριχνουμε και το αναλογο αλατι.

Καλη επιτυχια!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 14555
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 18-10-2010 17:29
 
ΠΟΛΥ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ CONAN ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ. ΑΡΚΑΊ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ Η ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ Η ΟΡΕΞΗ.
 
PANELE
2. 18-10-2010 18:50
 
Εγω το τρωω ασυνοδευτο,και ας μη χιονιζει καθ οτιν μεγαλος..."φασολιας" :) Σ ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια panele!!!
 
conan30

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 07/04/11 )