Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Γλυκά με φρούτα arrow Μήλα ψητά με σαντιγί (στον φούρνο ή στη σχάρα)
Μήλα ψητά με σαντιγί (στον φούρνο ή στη σχάρα) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από conan30   
Παρασκευή, 15/10/10
img_1168_420_01
Υλικα (για 2 μηλα)
  • 2 μηλα κοκκινα
  • Λιγη κανελα σε σκονη
  • Ζαχαρη οση θελετε
  • 60 γρ βουτυρο
Εκτελεση
img_1158_420_01
img_1162_420
img_1164_420
  • Καθαριστε τα μηλα, κοψτε τα σε ροδελες παχους περιπου 1εκ. και με ενα ειδικο εργαλειο ή με ενα μαχαιρακι αφαιρουμε τα κουκουτσια τους.
  • Σε ενα κατσαρολακι λιωνουμε το βουτυρο και το αφαιρουμε απο την φωτια, βυθιζουμε τα μηλα ωστε να βουτυρωθουν και απο τις δυο πλευρες.
  • Στην συνεχεια τα τοποθετουμε στην σχαρα ή σε ενα ταψακι (εγω τα εβαλα στο ταψι) και τα ψηνουμε στο γκριλ για ενα 10 λεπτο το πολυ. Στο διαστημα αυτο τα γυριζουμε και απο τις δυο πλευρες να ψηθουν.

Οταν τα βγαλουμε τα πασπαλιζουμε με κανελα και ζαχαρη οπου εχουμε κανει μιξ και τα συνοδευουμε και με σαντιγι εαν θελουμε.

Επισης πριν τα βαλετε για ψησιμο μπορειτε να τα πασπαλισετε με την κανελα και την ζαχαρη για να βγουν καραμελωμενα. Η επιλογη δικη σας!!!

Καλη Επιτυχια!!!

 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 6362
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 23/10/10 )