Δεν μπορω να σας περιγραψω την υπεροχη γευση αυτου του κεικ .. Δεν εχω λογια...
Υλικα - 1 φαρινα
- 4 αυγα
- μισο πακετο βιταμ
- 2 ποτηρια νερου ζαχαρη
- 1 ποτηρι γαλα
- 2 βανιλετες
- 2 μπανανες
- 1 πακετο μπισκοτα μιραντα παπαδοπουλου
- 2 συσκευασιες ετοιμο γλασο σοκολατας
Εκτελεση - Βαζουμε το βουτυρο στο μιξερ να χτυπηθει μεχρι να ασπρισει
- Ριχνουμε διαδοχικα την ζαχαρη με τα αυγα συνεχιζοντας το χτυπημα, κατοπιν ριχνουμε τις βανιλετες, την μπανανα λιωμενη, την μια στρωση μπισκοτα οπου τα εχουμε κανει σκονη στο μουλτι και τελος την φαρινα διαδοχικα με το γαλα.
- Αφου χτυπηθουν καλα, βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε μια φορμα ριχνουμε το υλικο και το βαζουμε στον φουρνο μας οπου τον εχουμε προθερμανει στους 180 βαθμους και το ψηνουμε για 50 λεπτα, πρωτα ομως απο κατω η αντισταση ωστε να εχει την δυναμη για να φουσκωσει, και 5 λεπτα πριν το βγαλουμε το βαζουμε απο πανω να παρει χρωμα.
- Οταν το βγαλουμε ετοιμαζουμε το γλασο. Λιωνουμε την μπανανα, ριχνουμε την υπολοιπη στρωση μπισκοτα σε σκονη απο πανω το γλασο τα ανακατευουμε και διακοσμουμε το κεικ.
Αυτη ειναι η δικη μου προταση, εσεις αν θελετε μπορειτε να βαλετε την δικη σας πινελια!!! Καλη επιτυχια!!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 14034 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |