Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Κέικ arrow Κέικ μπανάνα-μπισκότο-σοκολάτα
Κέικ μπανάνα-μπισκότο-σοκολάτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από conan30   
Τρίτη, 19/10/10

keik01_420
Δεν μπορω να σας περιγραψω την υπεροχη γευση αυτου του κεικ ..
Δεν εχω λογια...

Υλικα
  • 1 φαρινα
  • 4 αυγα
  • μισο πακετο βιταμ
  • 2 ποτηρια νερου ζαχαρη
  • 1 ποτηρι γαλα
  • 2 βανιλετες
  • 2 μπανανες
  • 1 πακετο μπισκοτα μιραντα παπαδοπουλου
  • 2 συσκευασιες ετοιμο γλασο σοκολατας
Εκτελεση
  • Βαζουμε το βουτυρο στο μιξερ να χτυπηθει μεχρι να ασπρισει
  • Ριχνουμε διαδοχικα την ζαχαρη με τα αυγα συνεχιζοντας το χτυπημα, κατοπιν ριχνουμε τις βανιλετες, την  μπανανα λιωμενη, την μια στρωση μπισκοτα οπου τα εχουμε κανει σκονη στο μουλτι και τελος την φαρινα διαδοχικα με το γαλα.
  • Αφου χτυπηθουν καλα, βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε μια φορμα ριχνουμε το υλικο και το βαζουμε στον φουρνο μας οπου τον εχουμε προθερμανει στους 180 βαθμους και το ψηνουμε για 50 λεπτα, πρωτα ομως απο κατω η αντισταση ωστε να εχει την δυναμη για να φουσκωσει, και 5 λεπτα πριν το βγαλουμε το βαζουμε απο πανω να παρει χρωμα.
  • Οταν το βγαλουμε ετοιμαζουμε το γλασο. Λιωνουμε την μπανανα, ριχνουμε την υπολοιπη στρωση μπισκοτα σε σκονη απο πανω το γλασο τα ανακατευουμε και διακοσμουμε το κεικ.

keik02_420

Αυτη ειναι η δικη μου προταση, εσεις αν θελετε μπορειτε να βαλετε την δικη σας πινελια!!!
Καλη επιτυχια!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 12055
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 22-10-2010 14:41
 
Μιαμ, μιαμ!!!!!!!!!
 
linmak88
2. 22-10-2010 16:01
 
Ζωγράφισες πάλι...
 
nayia
3. 22-10-2010 21:56
 
Και έχω ένα σωρό ώριμες μπανάνες αυτή τη στιγμή!Ότι πρέπει!Ευχαριστούμε :)Πιστεύω ότι τα παιδιά μου θα το λατρέψουν.
 
demi
4. 22-10-2010 22:42
 
Παιδια ελπιζω να μην παρεξηγησετε την ερωτηση μου...Ειναι κατι που με προβληματιζει παντα οταν βλεπω κεικ μπανανας(ειχα ανοιξει και αναλογο θεμα παλιοτερα).Παλευω εδω και χρονια να εχει γευση μπανανας το κεικ μπανανα και δεν εχει ποτέ..ειτε τη βαζω ειτε οχι, δεν εχει καμμια διαφορα παρα μονο στην υφή.Αυτο εχει τη γευση του φρουτου? 
Δειχνει πολυ ωραιο και απλα αναρωτιεμαι...
 
margarita79
5. 22-10-2010 23:21
 
Μαργαριτα δεν υπαρχει λογος να σε παρεξηγησουμε... 
Οπως το φτιαχνω,και στο γλασσο σοκολατας που βαζω παλι μπανανα εχει την γευση.. 
Αν θελεις για πολυ εντονη γευση μπορεις να βαλεις 2-3 λιωμενες μπανανες κανενα προβλημα.
 
gwgoyla

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 05/02/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός