Ρολο μπιφτέκι γεμιστό φούρνου (τέλεια γεύση) |
|
Έχει υποβληθεί από conan30
|
Πέμπτη, 21/10/10 |
Υλικα - 1 κιλο κιμα μοσχαρισιο
- 2 μεγαλα κρεμμυδια
- 1/2 ματσακι μαιντανο
- 1/2 ματσακι δυοσμο
- 1 αυγο
- γαλετα τριμμενη
- αλατι, πιπερι, ριγανη
- λιγο ξυδι
- 1 λεμονι
- λιγη μουσταρδα
- λαδι
Υλικα για την γέμιση
- 2 ντοματες
- 1 πιπερια πρασινη
- λιγη φετα
... και τυρι κιτρινο της αρεσκειας σας
Εκτελεση - Βαζουμε τον κιμα σε μια λεκανιτσα και ριχνουμε μεσα ολα τα υλικα: τα κρεμμυδια καλα κομμενα στο μουλτι, μαιντανο, δυοσμο, αυγο, γαλετα, αλατι, πιπερι, ριγανη, λιγο ξυδι και λιγο λαδι, και τα ζυμωνουμε πολυ καλα μεχρι να ενωθουν ολα τα υλικα
- Στη συνεχεια βαζουμε τον κιμα στο ταψι και τον απλωνουμε, βαζουμε στη μεση και κατα μηκος την γεμιση: τις ντοματες κομμενες σε φετες, τα τυρια , και την πιπερια και διπλωνουμε τον κιμα κλεινοντας την γεμιση μεσα
- Κοβουμε και πατατουλες, τις αλατοπιπερωνουμε, ριχνουμε και λιγη ριγανουλα, τις ανακατευουμε και τις βαζουμε στα πλαινα του ταψιου.
- Στη συνεχεια χτυπαμε στο μουλτι ή σε ενα σεικερ το χυμο λεμονιου με 2 κ.της σουπας μουσταρδα, λιγο λαδι και το περιχυνουμε επανω στο φαγητο μας.
Επισης ριχνετε αν θελετε και τριμμενο κιτρινο τυρι.. εγω βαζω και κανει πολυ ωραια κρουστα - Συμπληρωνουμε λιγο νερακι και το ψηνουμε στους 180 με 200 βαθμους για 1 1/2 ωρα περιπου.
Καλη επιτυχια!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (32) | Εμφανίσεις: 14524 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 25/10/10 )
|